Resultaat 1–21 van de 84 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 10:00 - 16:00 uur
Aanbieding!
per m² 34,50
per m² 34,50
per m² 34,50

Beton look tegels.

Als u op zoek bent naar beton look tegels dan moet u echt even langs bij Megadump in Nunspeet. Daar vind u betonlook tegels te kust en te keur.

Ruime collectie beton look tegels uit voorraad leverbaar.

Buiten de mooie vloertegels die wij presenteren op onze webwinkel vindt u in de showroom nog veel meer keus. Tegels die op beton lijken zijn immens populair bij jong en oud. Met betonlook kunt u alle kanten op. Industrieel of strak, het kan allemaal.

Beton look tegels
Beton look tegels

Vele soorten en kleuren betonlook.

Beton is natuurlijk niet alleen maar grijs. Het is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en formaten. De populairste kleuren zijn licht grijs, donker grijs, bruin, beige, antraciet en zwart.

Ook geschikt voor in de badkamer.

Omdat keramische tegels een gesloten toplaag hebben zijn ze uitermate geschikt voor in de badkamer en andere natte ruimtes. Sterker nog, sommige tegels zijn doordat ze vorstbestendig zijn zelfs geschikt voor buiten! Waarvoor u ze ook wilt gebruiken bij Megadump Nunspeet vindt u altijd wel een beton look tegel  naar wens. Wij hebben tegels in alle soorten en maten. Kom langs en kies tussen meer dan 300 soorten!