Resultaat 1–21 van de 36 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur
Uitverkocht
Uitverkocht
Vanaf 649,00
Vanaf 699,00

Douchecabines

Douchecabines zijn er in vele soorten en maten. Voor een ruim assortiment kunt u terecht in een van onze winkels. Als u al precies weet wat u wilt kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Glazen douchecabinesGlazen douchecabine

Een douchecabine kiest u voor uw comfort maar ook voor duurzaamheid. Als u kiest voor duurzaamheid kies dan voor een glazen douchecabine. Glas is uitermate geschikt voor elke douchegelegenheid. Glas is sterk en gemakkelijk schoon te houden.

Glazen douchecabines met anti kalk nano coating

Een geweldige uitvinding en noviteit op het gebied van glas is toch wel “nano coating”. Deze anti kalk toplaag zorgt ervoor dat water en vuil zich niet kan hechten aan uw glazen douchewanden. Hierdoor is schoonmaken van het glas in uw douchegelegenheid wel erg gemakkelijk.

Douchecabines en kwaliteit

Een leuke prijs is mooi maar niets weegt op tegen een stukje kwaliteit. Van kwaliteit heeft u meer gemak en plezier en dat wil toch iedereen. Bij Megadump gaan wij voor kwaliteit en hebben ons volledige assortiment daarop toegespitst. Al onze cabines zijn voorzien van veiligheidsglas en aluminium profielen. De profielen zijn duurzaam met een chroom laag die niet loslaat. Dit is vooral bij de mindere kwaliteit en vooral goedkope douchecabines zeer onder de maat. Ga ook voor kwaliteit en kies voor Megadump.

Verschillende soorten douche cabines

Douche cabines zijn er in kwartrond, vierkant, vijfhoekig en rechthoekig. Voor ieder wat wils en in elk gewenst formaat. Er bestaat zelfs de mogelijk om uw douchecabine op maat te laten maken. Een douchecabine kan met of zonder douchebak geplaatst worden. Zonder douchebak is meestal geen probleem maar als de vloer teveel afloopt kan een liftsysteem handig zijn. Een liftsysteem zorgt ervoor dat de deur een klein stukje omhoog gaat wanneer u de douchedeur opent. Zo voorkomt u dat de deur over de vloer sleept.