Toont alle 5 resultaten

Vandaag geopend van 10:00 - 16:00 uur

Houtlook tegels in de showroom van Megadump Nunspeet

Alleen het beste is goed genoeg. Bij de Megadump in Nunspeet treft u tientallen prachtige soorten houtlook tegels. Een kleine greep uit het vaste assortiment treft u alvast op onze website maar voor alle kleuren en actuele voorraad bent u er in de showroom altijd als eerste bij. Kom daarom langs en bekijk ons prachtige en scherp geprijsde assortiment houtlooktegels.

Keramisch parket in de showroom van Megadump Nunspeet
Keramisch parket in de showroom van Megadump Nunspeet

Kleuren en motieven

Houtlook tegels zijn er in talloze kleuren en formaten. Hout is mooi en natuurlijk en nu ook te gebruiken in uw badkamer. Keramische houtlooktegels zijn in tegenstelling tot echt hout uitermate geschikt zijn voor gebruik in natte ruimten. Keramisch hout is duurzaam, gemakkelijk te reinigen, onderhoudsvrij en zeer slijtvast.

Houtlook tegelsOveral toepasbaar

U kunt houtlooktegels werkelijk overal gebruiken. U wilt uw badkamer een warme en natuurlijke uitstraling meegeven? Met keramische tegels die lijken op hout… geen enkel probleem. Uw woonkamer voorzien van een prachtige onderhoudsvrije houten tegelvloer? Met keramisch parket krijgt u het voor elkaar.

houtlooktegels
Tientallen soorten houtlooktegels uit voorraad leverbaar.. Kom ook langs!

Houtlook tegels en vloerverwarming

Houtlook tegels staan ook wel bekend als “keramisch parket”. Een andere benaming met dezelfde betekenis. Deze hardgebakken tegels zijn niet alleen geschikt voor natte ruimten zoals de badkamer maar ook voor gebruik met vloerverwarming. Keramiek heeft de eigenschap de temperatuur van de ondervloer aan te nemen doordat er geen isolatie tussen zit zoals bij laminaat. Vloerverwarming is dan ook ideaal voor gebruik in combinatie met keramisch parket. Het geeft niet alleen de warmte optimaal door maar blijft ook veel langer warmte vasthouden en uitstralen. Dus langer warme voeten en minder stookkosten na dat de vloerverwarming is uitgeschakeld.