Toont alle 17 resultaten

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur
Uitverkocht
per m² 59,00 per doos
Uitverkocht
per m² 59,00 per doos
Uitverkocht
per m² 59,00 per doos
Uitverkocht
per m² 79,00 per doos
per m² 79,00 per doos
Uitverkocht
per m² 79,00 per doos
per m² 79,00 per doos
per m² 79,00 per doos
per m² 79,00 per doos

Natuursteen tegels

Richt uw nieuwe badkamer in met de prachtige natuursteen tegels van Megadump.nl. Onze vloertegels verkopen we vanaf € 3,- per m², waardoor u met een kleine investering langdurig plezier heeft van een design badkamer. Onze natuursteen tegels leveren we vanuit onze voorraad, zodat u binnen 1 à 2 werkdagen uw bestelling in huis heeft.

  • Keuze uit marmer en leisteen
  • Laag geprijsd
  • Binnen 1 à 2 dagen in huis

Kies voor een design natuursteen badkamer

Natuursteen is erg populair voor zowel binnen als buiten. Het heeft een exclusieve look, die het grove reliëf en de speling van de natuur weergeeft. Natuursteen bestaat uit drie soorten gesteenten:

  • Stollingsgesteente, zoals graniet
  • Afzettingsgesteente, zoals zandstenen
  • Metamorf gesteente, zoals marmer en leisteen

Onze badkamertegels bestaan uit metamorf gesteente. Dit gesteente is door een proces van temperatuur, druk en vloeistoffen gevormd op grote diepte in de aardkorst. Het natuursteen wordt over heel de wereld gewonnen.

Natuursteen vloertegels: duurzaam en een warme uitstraling

Bij Megadump.nl koopt u natuursteen tegels in van A-kwaliteit, voor een scherpe prijs. We kopen het natuursteen groot in, waardoor we het voor een mooie prijs kunnen verkopen. De natuurlijke uitstraling van natuursteen geeft uw badkamer een warme sfeer. Wist u dat natuursteen ontzettend duurzaam is en jarenlang mooi blijft? We bieden vierkante natuursteen tegels aan, maar ook natuursteen strips en getrommeld natuursteen. De strips geven uw badkamer een eigentijdse, luxe ambiance. Getrommeld natuursteen betekent dat de tegels lichtelijk bewerkt zijn, waardoor de scherpe randen verloren zijn gegaan. Het oppervlak heeft door het trommelen een verouderde look gekregen.

Natuursteen is een duurzaam natuurproduct en gaat lang mee. Omdat het een natuurlijk product is kan het na verloop van tijd lichtelijk verkleuren, net als bij hout het geval is. De verkleuring is een natuurlijk proces en wordt veelal gewaardeerd, omdat het uw interieur een authentiek uiterlijk geeft.

Bekijk ons assortiment met ruim 300 badkamertegels

Naast natuursteen tegels bieden we vintage tegels, houtlook tegels en mozaïektegels aan. Komt u er niet uit? Kijk anders bij al onze wandtegels en vloertegels om ideeën op te doen. U kunt ook langskomen bij onze showroom in Nunspeet of Barneveld.

Megadump Nunspeet
Edisonweg 14
8071 RC Nunspeet

0341 701 155
info@megadumpnunspeet.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten