Resultaat 1–21 van de 86 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Accessoires voor badkamer en toilet

Uw badkamer of toilet is pas compleet met de mooiste en beste accessoires. Bij Megadump bent u op het juiste adres! Wij leveren alle soorten accessoires snel en uit voorraad.

Bij ons kunt u terecht voor handdoekhaken, handdoekrekken, (inbouw) toiletrolhouders, inbouwnissen, toiletborstels, zeeprekken, zeepdispensers en ga zo maar door.

Alleen het beste is goed genoeg

Wie koopt bij Megadump koopt kwaliteit. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe aankoop en daarom is op kwaliteit niet bezuinigd. Onze accessoires zijn gemaakt van top kwaliteit verchroomd messing (metaal) of van RVS. Deze hoogwaardige materialen verzekeren u van jarenlang gebruiksgemak zonder dat de chroomlaag los laat. Kunststof komt er bij ons niet in.

Montage

Om u te verzekeren van een sterke montage kunt u onze producten het beste bevestigen door deze stevig vast te schroeven in de muur. U kunt natuurlijk ook dubbelzijdige tape gebruiken maar de voorkeur gaat naar schroeven daar deze manier van monteren veruit het sterkste resultaat oplevert.