Resultaat 1–21 van de 85 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur
Uitverkocht

Inloopdouche bestellen?

Kom naar de Megadump! Of u nou zoekt naar een vrijstaande inloopdouche of een douchewand met rookglas… wij hebben hem voor u. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding voor alle inloopdouches. Al onze douchewanden zijn voorzien van de beste kwaliteit aluminium profielen.

Anti kalk inloopdouche

Tegenwoordig zijn de meeste inloopdouches behandeld met een speciale anti kalk coating (ook wel nanocoating). Een met nanocoating behandelde douchewand is gemakkelijk schoon te houden. Kalk krijgt minder kans om zich te hechten aan het oppervlak van het glas. Zo blijft het glazen oppervlak altijd mooi en vrij van kalk.

Inllopdouche met rookglas of matglasOndoorzichtige glazen douchewand

U kent het wel.. staat u net lekker te douchen, komt er ineens iemand de badkamer binnenlopen. Voor deze ongemakkelijke situaties zijn er ook ondoorzichtige glazen douchewanden. Een inloopdouche met rookglas of gedeeltelijk matglas voorkomt dit.

Inloop douche online bestellen?

Bij ons bestelt u eenvoudig uw inloop douche. Wanneer de bestelling is afgerond wordt deze de volgende werkdag bij u thuisbezorgd.

Informatie over glazen douchewanden

Wilt u meer informatie over glazen douchewanden en welke verschillen er zijn dan kunt u altijd bij ons binnenlopen. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u als geen ander informeren over alle mogelijkheden.