Toont alle 12 resultaten

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur

Mozaïek tegels

Met mozaïek tegels geeft u uw badkamer of keuken snel en eenvoudig een hele nieuwe look zonder hoge kluskosten. Bij Megadump koopt u mozaïek tegels van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. U bestelt de tegels online en ontvangt ze binnen enkele dagen thuis. Of kom langs in onze showroom in Nunspeet.

  • Breng gevoel van luxe in uw huis, horecagelegenheid of winkel
  • Snelle levertijd van 1 à 2 dagen
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten

Mozaïek tegels badkamer

Een luxe uitstraling in uw badkamer creëren? Met onze mozaïek tegels maakt u dit mogelijk. Ons mozaïek voor in de badkamer is verkrijgbaar in diverse kleuren. De tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn dus onderhoudsvrij. Monteer ze op de wand of de vloer en geef uw badkamer extra klasse.

Mozaïek tegels keuken

Ook voor uw keuken zijn mozaïek tegels een stijlvolle aanwinst. U monteert ze eenvoudig boven het keukenblad voor een mooi effect. Combineer mozaïek tegels voor de keuken met onze vloertegels en maak uw keuken een prachtig geheel.

Mozaïek matjes

Onze Mozaïek matjes zijn een uitstekend en betaalbaar alternatief voor Mozaïek tegels. Voor een Mozaïek mat van 33×33 cm betaalt u slechts € 7,50! Zodoende betegelt u uw hele muur voor een lage prijs. Naast de lage aanschafkosten hebben onze Mozaïek matjes ook de onderstaande voordelen:

  • Slijtgroep 5: zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik
  • Vorstbestendig
  • Bijzonder recht en maatvast
  • Door en door gekleurd

Snelle levering en scherpe prijzen

We slaan alle tegels op in onze eigen voorraad, waardoor we ze al binnen 1 à 2 werkdagen kunnen bezorgen. En omdat we groot en slim inkopen, kunnen we onze Mozaïek tegels en andere producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Soms tot wel 60% goedkoper dan onze concurrenten.

Ruim assortiment tegels en sanitair

Bij Megadump kunt u niet alleen terecht voor tegels, ons assortiment bevat alles wat u nodig heeft voor uw badkamer. Denk hierbij aan:

Mozaïek tegels kopen

Het kopen van Mozaïek tegels kan bij ons online of op locatie. Op ons bezoekadres in Nunspeet voorzien we u ook graag van informatie en advies over onze Mozaïek tegels en andere producten.