Resultaat 1–21 van de 36 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur

Hardsteen fonteinsets

Hardstenen opzetkom 20x20x11 rond

109,00
Uitverkocht

Hardsteen fonteinsets

Met hardsteen fonteinsets creëert u stijl en warmte in uw toilet. Wat is er mooier dan een echt natuurproduct? Welk hardsteen fonteinset u ook aanschaft, u heeft altijd een uniek exemplaar in handen. Een fonteintje van hardsteen wordt gehouwen uit hardsteen en daarna vakkundig in zijn uiteindelijke vorm geslepen en gepolijst. Zodat u kunt genieten van een hoogwaardig kwaliteits product.

Moeller Stone Care S242
Moeller Stone Care kleurverdiepende bescherming S242

Hardstenen fontein onderhouden

Een hardsteen fontein is ideaal voor gebruik in uw toilet. Om uw fonteintje in optimale conditie te houden is het zaak hem goed te onderhouden. U wilt immers geen kalkaanslag of lelijke vlekken. Dit is gemakkelijk te voorkomen met impregneer voor natuursteen. Impregneer voor natuursteen zorgt ervoor dat de poriën van de poreuze toplaag worden afgesloten. U krijgt hierdoor een fontein die water en vuil afstotend en zeer gemakkelijk te reinigen is. Dus als u een hardsteen fonteinset gaat kopen, vergeet dan niet om deze te impregneren.

Hardsteen fonteinsets
Hardsteen fonteinsets

Fonteintjes in alle soorten en maten

Elk toilet is anders en in elk toilet past een andere vorm fonteintje van hardsteen. We hebben hoekfonteintjes of compacte langwerpige fonteintjes om ruimte te besparen. Maar ook de wat grotere en meer praktische varianten. Het is maar net wat uw situatie en smaak is. Voor een uitgebreid assortiment kunt u natuurlijk altijd terecht bij de specialist. Wij helpen u graag met al uw vragen en het kiezen tussen de hardsteen fonteinsets. Kom langs in een van onze winkels of bestel via onze webwinkel.