Resultaat 1–21 van de 22 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 10:00 - 17:00 uur
Uitverkocht

Hardsteen wastafels een natuurlijke uitstraling

Elke badkamer heeft zijn eigen stijl. Met hardsteen wastafels creëert u een natuurlijke uitstraling. Hardstenen wastafels zijn in vele formaten en vormen te koop. Als u de ruimte heeft kiest u voor een dubbele wastafel van hardsteen. Deze wastafels zijn stuk voor stuk uniek, er is er niet een hetzelfde.

Wastafel hardsteen trend stone 80x47x5 cm
Wastafel hardsteen trend stone 80x47x5 cm

Compacte hardstenen wastafels

Voor de kleinere badkamer zijn er compacte ruimtebesparende wastafels van slechts 38 cm diepte. Deze zijn er in verschillende breedtes van 60 cm tot 120 cm breed.

Wastafel hardsteen met of zonder kraangaten

Wilt u een wastafel zonder kraangat omdat u een kraan uit de muur heeft ingebouwd. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Onze hardstenen wastafels zijn verkrijgbaar met 1 kraangat, 2 kraangaten of zonder kraangaten.

Moeller Stone Care S242
Moeller Stone Care kleurverdiepende bescherming S242

Onderhoud natuursteen

Een hardsteen wastafel is ideaal voor gebruik in uw badkamer. Om uw wastafel in optimale conditie te houden is het zaak hem goed te onderhouden. U wilt immers geen kalkaanslag of lelijke vlekken. Dit is gemakkelijk te voorkomen met impregneer voor natuursteen. Impregneer voor natuursteen zorgt ervoor dat de poriën van de poreuze toplaag worden afgesloten. U krijgt hierdoor een wastafel die water en vuil afstotend en zeer gemakkelijk te reinigen is. Dus als u een hardsteen wastafel gaat kopen, vergeet dan niet om deze te impregneren.