Goedkope, complete badkamers en tegelvloeren

Megadump Tegels en Sanitair biedt u een ruime keuze goedkope badkamer producten. Alles voor badkamer sanitair tot complete tegelvloer is uit voorraad leverbaar. Van badkamertegels tot tegellijm, van kranen tot complete badkamermeubelen, wij hebben het! U hoeft praktisch niets te bestellen maar kunt alles direct van de pallet meenemen.

De laagste prijs

  • Groot inkopen. Wij kopen onze badkamer producten ‘tegels en sanitair’ groot en daardoor goedkoop in.
  • Rechtstreeks inkopen. Onze inkoop gaat niet via een groothandel maar rechtstreeks van de fabriek. Hierdoor kunnen wij uw badkamer en tegelvloer tot wel 60% goedkoper leveren dan een luxe badkamershowroom.
  • Lage kosten. Wij hebben geen duur pand maar een dumphal: een simpele showroom waarin u onze producten kunt bekijken en onze verkopers lopen niet in een maatpak.
  • Faillissements- en restpartijen. Wij verkrijgen een deel van ons assortiment via het opkopen van faillissements- en restpartijen tegels en badkamer sanitair.

Topkwaliteit en toch een lage prijs!

Bij Megadump tegels en sanitair vindt u uitsluitend A-kwaliteit tegels en badkamer sanitair. Dit is mogelijk omdat wij slim inkopen zodat u bij ons de mooiste tegels en het beste badkamer sanitair voor de laagste prijs vindt.