Resultaat 1–21 van de 185 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 10:00 - 16:00 uur
Aanbieding!
per m² 27,50
Aanbieding!
per m² 27,50
Aanbieding!
per m² 27,50
Aanbieding!
per m² 27,50
Uitverkocht
Aanbieding!
Aanbieding!

Vloertegels bestellen

Bij Megadump kunt u uw vloertegels bestellen in de winkel maar ook via de online webwinkel. U heeft de keuze uit vele soorten tegels die wij rechtstreeks uit voorraad leveren. Het voordeel is dat u de tegels zeer snel in huis heeft of direct mee kunt nemen. Alles wat wij verkopen komt direct vanaf de pallet. Zo ziet u precies wat u koopt en kan een vloertegel nooit tegenvallen door een verschil in kleurnummers of kleurtinten.

Vloertegels impregnerenUw vloertegel optimaal verzorgen

Keramische vloertegels zijn ongekend hard en hebben behalve een dagelijkse schoonmaak beurt geen speciale verzorging nodig. Echter, sommige tegels hebben een wat ruw of onverglaasd oppervlak. Het is dan geen overbodige luxe om deze te behandelen met een impregneer voor porcellanato. Hiermee voorkomt u dat vuil of vocht in het onverglaasde oppervlak kan dringen. Bijkomend voordeel is dat vuil minder snel hecht en schoonmaken wordt vergemakkelijkt. Wij kunnen u alles vertellen over het onderhoud van uw vloertegel.

vloertegelsHardheid vloertegels

Vloertegels koopt u voor het leven. Door de ongekende hardheid van deze tegels gaan ze steeds langer mee. Gaat u de vloer van uw woonkamer of keuken betegelen dan wordt deze intensief gebruikt en is een minimale slijtgroep 4 aan te raden. Voor de badkamer of toilet is de intensiteit van het gebruik stukken lager en kunt u uit met een minder harde vloertegel.