Tuintegels

Maak uw tuin helemaal af met de prachtige tuintegels van Megadump. Ruime keuze in soorten om creatief uw terras aan te leggen, van keramiek tot Romaans verband. Op onze website vindt u meerdere soorten tegels voor een zeer scherp tarief, direct leverbaar. Binnen 1 à 2 werkdagen heeft u uw ideale tegels aan huis.

Tuintegels kopen

Toont alle 10 resultaten

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur
Uitverkocht
per m² 29,50 per doos
Uitverkocht
per m² 29,50 per doos
per m² 29,50 per doos
Uitverkocht

Badkamertegels

Steenstrips Grijs 34×50

per m² 29,50 per doos
per m² 29,50 per doos
Uitverkocht
per m² 29,50 per doos
Uitverkocht
per m² 29,50 per doos

Verschillende soorten tuintegels

In ons ruime assortiment vindt u naast de keramische tuintegels ook andere soorten tegels die ideaal zijn als terrastegel. Hieronder bespreken we onze populairste tuintegels.

Keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn uitermate praktisch voor elke tuin. Het mooie is dat de poriën van keramische tegels gesloten zijn, waardoor vuil en vocht niet binnen kunnen dringen. Ook mos hecht zich minimaal aan de toplaag. Onderhoud van tuintegels van keramiek is daardoor zeer gemakkelijk. Keramische tegels hebben een zeer krasvaste toplaag. Zo voorkomt u krassen door bijvoorbeeld het schuiven van een tuinstoel of tafel. Ook zijn de meeste soorten voorzien van een antislip toplaag, waardoor de kans op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Daarbij zijn keramische tegels voor de tuin zeer duurzaam.

Steenstrips

Steenstrip tegels bestaan uit stukken van gemêleerde stenen die samen een prachtig geheel vormen. Onze steenstrips zijn er in rechte, maar ook in oneven patronen en komen in verschillende kleurencombinaties. De rechte patronen worden vaak gebruikt om een strak interieur wat speelser te maken en om karakter toe te voegen. De oneven patronen steenstrips worden vaak gebruikt als terrastegels of buitenmuren. Steenstrips zijn dus ideaal voor vloeren, maar ook voor wanden.

Romaans verband

Romaans verband zijn tuintegels die eruitzien alsof ze uit het oude romeinse rijk vandaan komen. Deze tegels zijn er in verschillende kleurencombinaties en hebben allemaal een uniek patroon. Romaans verband tuintegels geven uw tuin een rustiek uiterlijk.

Verschillende maten tuintegels

Bij Megadump bieden we verschillende maten tuintegels aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

Ruim assortiment terrastegels in onze showroom

U kunt eenvoudig uw ideale terrastegels online bestellen. Wilt u ze liever in het echt zien? Kom dan langs bij onze showroom in Nunspeet. Hier bieden we naast tuintegels ook andere tegels aan, naast een ruim assortiment aan sanitaire producten; van kranen tot douches en wastafels. Voor vragen neemt u contact met ons op, we helpen u graag verder.

Megadump Nunspeet

Edisonweg 14
8071 RC Nunspeet
0341 701 155
info@megadumpnunspeet.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten
Feestdagen: Gesloten