Resultaat 1–21 van de 25 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur

Vrijstaand bad kopen

Bij het kopen van een vrijstaand bad gaat u naar de specialist. Een vrijstaand bad koopt u voor uw ontspanning en moet dus goed bij u passen. Het aanschaffen van een ligbad is een weloverwogen keuze. U houdt rekening met de wensen, de ruimte waarin het bad moet komen en natuurlijk de vorm. Zo weet u zeker dat u jaren lang optimaal plezier zult beleven van uw nieuwe vrijstaande ligbad.

Vrijstaand badVrijstaand ligbad plaatsen

Het plaatsen van een vrijstaand ligbad is over het algemeen vrij gemakkelijk. U bent niet gebonden aan een hoek of rechte wand waar het tegenaan geplaatst moet worden. U plaatst het bad waar u wilt. Het enige wat u nodig heeft is een aansluiting onder het bad om de afvoer op aan te sluiten en een toevoer van warm en koud water op de plek waar het vrijstaande ligbad moet komen te staan.

Formaat van uw nieuwe vrijstaande bad

Het kiezen tussen alle vrijstaande ligbaden is geen gemakkelijke opgave maar het belangrijkst is toch wel het formaat. U wilt vooral lekker ontspannen liggen. Let er dus op dat u het juiste formaat kiest. Gaat u voor een te klein bad dan zit u met uw bovenlijf boven water en dat is alles behalve comfortabel. Te groot is ook niet prettig daar u dan onder water glijdt en u zich krampachtig aan de rand moet vasthouden. Probeer uw nieuwe bad dus altijd uit alvorens tot aanschaf over te gaan.

Massief of polyester

Ook de keuze van het gebruikte materiaal is belangrijk. Zo zijn er massieve vrijstaande baden gemaakt van polybeton (ook wel mineraalmarmer). Dit zelfde materiaal wordt ook wel gebruikt bij het produceren van massieve wastafels. De meeste baden zijn gemaakt van polyester. Het voordeel hiervan is dat deze vele malen lichter in gewicht zijn terwijl een massief vrijstaand bad steviger en juist veel zwaarder is.

Badkuip schoonmaken

U maakt de badkuip gemakkelijk schoon met wat (schoonmaak) azijn en heet water. Breng het sopje aan met een borstel of schoonmaakdoekje en laat het een kwartier inwerken. Neem daarna een natte doek gedrenkt in wat azijn en neem hiermee de badkuip af. Goed naspoelen met water en met een droge doek veegt u de badkuip schoon en droog. Gele vlekken verwijdert u met citroensap en naspoelen met koud water.

Voordelige vrijstaande baden kopen

Voor voordelige vrijstaande baden komt u natuurlijk naar de Megadump. Wij bieden u een groot assortiment prachtige ligbaden welke u veilig online kunt bestellen. Nergens vindt u meer keuze tegen zeer scherpe internetprijzen.

Advies bij aankoop

Kom voor advies naar onze winkel. Wij geven u alle informatie die u nodig alvorens u overgaat tot aanschaffen. Mogen wij ook u binnenkort verwelkomen?