Retourneren

Conform artikel 6 van de Algemene Voorwaarden, heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij vragen u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product retour stuurt. Nadat we contact hebben gehad kunt u het (onbeschadigde) artikel aan ons retourneren in de originele verpakking en zullen wij het aankoopbedrag aan u terug overmaken.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel.
  • Stuur alleen iets retour als je het hebt gekocht bij Megadump Nunspeet via megadump.nl Kijk op uw factuur waar u het product heeft gekocht!
  • Om een artikel te kunnen retourneren maakt u gebruik van ons retour formulier. Download retour formulier. Gelieve deze zo compleet mogelijk in te vullen zodat wij uw retour snel kunnen verwerken.
  • Het artikel verkeert in originele staat. Het artikel mag slechts gehanteerd en geïnspecteerd zijn zoals dit in een winkel zou mogen. Het artikel is alleen gebruikt of uitgepakt in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
  • Schrijf niet op de verpakking, gebruik het retour etiket. Gebruik alleen transparante tape. De verpakking dient weder verkoopbaar te worden aangeboden anders wordt deze niet geaccepteerd.
  • Tegels zijn uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen géén tegels retour! Dit in verband met steeds variërende kleurnummers.
  • Badkamermeubelen en glazen wanden zoals douchecabines komen niet uit eigen voorraad en worden speciaal voor u besteld. Deze producten kunt u niet retourneren.
  • Bestellingen die speciaal voor u zijn besteld zijn uitgesloten van het retourbeleid.
  • Wij behouden ons het recht de gemaakte verzendkosten de verrekenen.
  • U stuurt het product op eigen risico en verzendkosten retour. U bent daarmee verantwoordelijk dat het product in goede staat bij ons wordt geretourneerd. Beschadigingen of zoekgeraakte pakketten die u zelf heeft verzonden worden niet vergoed.

Ruilen

Het ruilen van een artikel is niet mogelijk. Wel kunt u het product retourneren. U krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten retour. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Kapotte of incomplete levering
 
Is uw levering niet compleet of is een artikel kapot of beschadigd? Neem dan contact met ons op. We zullen het ontbrekende artikel nasturen. Een defect artikel zullen we naar gelang de voorraad strekt ruilen voor eenzelfde artikel.

Garantie
 
De producten van Megadump.nl hebben een geldige fabrieksgarantie. De garantie verschilt hierdoor per merk en kan oplopen tot 10 jaar. Wilt u meer informatie over de garantie van specifieke artikelen of merken, neem dan contact met ons op.

Klachten
 
Heeft u een klacht over een artikel of over de levering, stuur dan een mail naar: info@megadumpnunspeet.nl

Meer informatie over: