Retourneren

Conform artikel 6 van de Algemene Voorwaarden, heeft u een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij vragen u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product retour stuurt. Nadat we contact hebben gehad kunt het (onbeschadigde) artikel aan ons retourneren in de originele verpakking en zullen wij het aankoopbedrag aan u terug overmaken.

 

Voorwaarden voor retourneren:

  • Retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel.
  • Het artikel verkeert in originele staat. Het artikel mag slechts gehanteerd en geïnspecteerd zijn zoals dit in een winkel zou mogen. Het artikel is alleen gebruikt of uitgepakt in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
  • Wij behouden ons het recht de gemaakte verzendkosten de verrekenen.

 

Ruilen

Het ruilen van een artikel is niet mogelijk. Wel kunt u het product retourneren. U krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten retour. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Kapotte of incomplete levering

Is uw levering niet compleet of is een artikel kapot of beschadigd? Neem dan contact met ons op. We zullen het ontbrekende artikel nasturen. Een defect artikel zullen we naar gelang de voorraad strekt ruilen voor eenzelfde artikel.

 

Garantie

De producten van Megadump.nl hebben een geldige fabrieksgarantie. De garantie verschilt hierdoor per merk en kan oplopen tot 10 jaar. Wilt u meer informatie over de garantie van specifieke artikelen of merken, neem dan contact met ons op.

 

Klachten

Heeft u een klacht over een artikel of over de levering, stuur dan een mail naar: info@megadump.nl

 

Meer informatie over: