Resultaat 1–21 van de 85 resultaten wordt getoond

Vintage tegels

Ouderwetse tegels in een nieuw jasje “ Vintage tegels ” dé trend van dit moment! Ze zijn niet meer weg te denken uit onze badkamer, keuken en toilet. Overal komt u ze tegen, prachtige onderhoudsvrije retro tegels van keramiek.

Vintage tegels retro tegels nieuwe stijlRetro tegels ouderwetse stijl

Vroeger werden ouderwetse vintage tegels vooral gemaakt van cement zonder toplaag. Deze werden voorzien van figuurtjes door ze te beschilderen. Prachtig maar wel gevoelig voor vuil en vocht en door slijtage waren de figuurtjes na een paar jaar weer verdwenen. Deze (met name vloertegels) werden geïmpregneerd om te voorkomen dat ze snel vies werden. Maar als ze toch vies werden waren ze bijna niet meer schoon te krijgen. Echte ouderwetse vloertegels zijn nog steeds populair maar moeilijk te verkrijgen en onbetaalbaar. Keramische tegels zijn daarentegen zeer gemakkelijk schoon te houden. Ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig en zijn ook nog eens zeer betaalbaar. En niemand ziet het verschil.

getrommelde retro vloertegels

Keramische retro tegels nieuwe stijl

Sleutelwoord “praktisch” het grote voordeel van keramische tegels gecombineerd met retro stijl. Geen onderhoud, gemakkelijk te reinigen zonder impregneren en toch het gevoel alsof u weer bij opa en oma op bezoek bent. En dat alles voor een veel lagere prijs. Wat wilt u nog meer? Voor het geld hoeft u het niet te laten want onze vintage tegels zijn zeer scherp geprijsd en voor ieders portemonnee is er wel iets te vinden.

Geschikt voor natte ruimte zoals de badkamer, keuken, toilet en de hal

We zien retro tegels steeds vaker terug in de moderne woning. Met name in de hal, keuken en in de badkamer. Je kent het wel… het regent dat het giet, de deurbel gaat… visite! Leuk maar met al die natte schoenen worden uw mooie nieuwe tegels lekker nat en vies. Of  op het toilet met de heren die het maar niet lijken af te leren staand te plassen. Dan moet u er niet aan denken dat u echte cement tegels heeft liggen waar vuil en vocht in kan trekken. Keramische vintage tegels zijn hét alternatief! Door de gesloten toplaag is het geen probleem om ze in de hal, toilet of badkamer te gebruiken. Water en vuil kan niet binnendringen.

Portugese tegels

Nu ook Portugese tegels van keramiek in vele kleuren en designs. We hebben de mooiste soorten met bloemmotief of andere mooie tekeningen in de toplaag. Ze zijn er in de meest uiteenlopende vrolijke kleurtjes maar ook in grijs tinten. De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Voor een ruim assortiment komt u naar de Megadump. Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers en maak van uw woning een warm en knus geheel in retro of Portugese vintage stijl.