Vintage tegels

Als u uw badkamer een rustieke uitstraling wilt geven zijn vintage tegels de ideale oplossing. In ons zeer ruime assortiment vindt u vintage tegels van verschillende materialen en in diverse afmetingen en stijlen. Hierdoor zit er altijd een geschikte tegel voor u bij. Door te kiezen voor Megadump profiteert u van de volgende voordelen:

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende soorten vintage tegels in ons assortiment. Op de productpagina’s gaan we dieper in op de eigenschappen van ieder soort tegels. Komt u er niet uit? We staan u graag telefonisch te woord via 0341 701 155 of in onze showroom in Nunspeet. Daar kunt u ook ons gehele assortiment in het echt zien en vergelijken.

Vintage tegels badkamer kopen

Resultaat 1–21 van de 77 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur
per m² 55,00 per doos
per m² 59,00 per doos
per m² 49,50 per doos
per m² 39,95 per doos
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
per m² 18,75 per doos

Soorten vintage tegels voor uw badkamer

Vloertegels en wandtegels zijn bepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Bij de aanschaf van vintage tegels moet u vooral kiezen tussen de verschillende afmetingen en stijlen. Het is natuurlijk ook van belang dat u bij het kiezen van vintage tegels voor uw badkamer de bijbehorende badkamermeubelen in het achterhoofd houdt. Zo zorgt u ervoor dat de badkamer een mooi geheel wordt.

Het juiste formaat bepalen

Het geschikte formaat voor uw wandtegels is mede afhankelijk van de ruimte in uw badkamer. Met grote, langwerpige tegels creëert u optische ruimte. Voor een landelijke look zijn kleinere formaten geschikt. Bij Megadump hebben we vintage tegels van 5x5 cm tot 60x60 cm. Wilt u tegels in verschillende afmetingen? Dan is romaans verband de ideale optie.

Stijlen vintage tegels

Wat betreft de verschillende stijlen heeft u bij Megadump volop keuze. Zeer populair zijn de Portugese tegel in de meest uiteenlopende kleuren en designs. Ook kunt u kiezen uit meerdere oud-Hollandse witjes. Deze tegels met het bekende 13x13 design zijn al sinds de 17e eeuw immens populair in Nederland. Daarnaast hebben we meerdere versies van tegels van getrommeld materiaal en het eerder genoemde romaans verband.

Voordelen vintage tegels

Naast dat vintage tegels zeer geschikt zijn voor de vloer en wand in uw badkamer, passen ze ook uitstekend in keukens, toiletten en woonkamers. Dat komt doordat de tegels van nu gemaakt worden met een focus op onderhoudsgemak en duurzaamheid. Vroeger bestonden vloertegels voornamelijk uit beschilderd cement. Dat maakte de vloeren zeer gevoelig voor vuil, vocht en slijtage. Tegenwoordig bestaan de retrotegels voornamelijk uit keramiek. Keramische tegels hebben een gesloten toplaag, waardoor vuil en water uw tegels niet binnendringen. Dat maakt ze ideaal voor ruimtes die gemakkelijk nat en/of vuil worden, zoals een hal en een badkamer.

Klantenservice en showroom

Neem voor meer informatie over ons aanbod vintage tegels contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 0341 701 155. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nunspeet.

Megadump Nunspeet Edisonweg 14 8071 RC Nunspeet 0341 701 155 info@megadumpnunspeet.nl
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00 uur
Woensdag: 9:00 - 18:00 uur
Donderdag: 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten