Resultaat 1–21 van de 212 resultaten wordt getoond

Vandaag geopend van 9:00 - 17:00 uur

Badkamermeubelen

Bij een badkamermeubel denkt men doorgaans meteen aan een wastafelkast met een wastafel. Maar badkamermeubelen zijn uit te breiden in de meest uiteenlopende opstellingen. U kunt een badkamermeubel naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een spiegelkast. Ook kolomkasten zijn handig voor extra opbergruimte. Ze zijn zelfs leverbaar voor het toilet in de vorm van fonteinkasten.

Met het uitgebreide assortiment badkamermeubelen slaagt u in Nunspeet altijd. Wij hebben er een sport van gemaakt om de perfecte samenstelling aan diversiteit op te nemen in onze showroom. Zo is iedere wens uitvoerbaar. Wij hebben badmeubelen in landelijke stijl maar ook moderne en strakke modellen. Van bijna alle leverbare soorten is een exemplaar aanwezig. Die op zijn beurt weer leverbaar is in allerlei breedte maten en kleuren.

badkamermeubel hollywood bm100 wit
badkamermeubel hollywood bm100 wit

Kom naar Nunspeet om uw badmeubel te bekijken

Kom voor de mooiste badmeubelen naar Nunspeet! Hier vindt u alleen de beste en mooiste soorten netjes opgesteld in onze showroom. Laat u adviseren en stel uw meubel naar wens samen. Zo weet u zeker dat u vele jaren plezier zult beleven aan uw badkamermeubel.

Hofleverancier van vooraanstaande merken

Sinds jaar en dag zijn wij hofleverancier van onder andere Moetz Badkamermeubelen. Een exclusieve lijn badmeubelen van ongekende kwaliteit. Deze en andere series zijn exclusief te bewonderen in onze showroom.

Kwaliteit… alleen het beste is goed genoeg

Iedereen wil natuurlijk kwaliteit. Helaas is via internet niet altijd goed te zien of het badkamermeubel dat u gaat kopen van goede kwaliteit is. Ga daarom voor een dergelijke aankoop altijd naar een winkel met een showroom zodat u uw nieuwe aanwinst kunt aanraken en beleven. Kijk hierbij goed of de softclose lades soepel rollen en of het remsysteem goed werkt.

Afwerking van het badkamermeubel

Ook heel belangrijk is de afwerking van de front- en zijpanelen. Deze moeten goed tegen vocht kunnen dus is het van belang dat er niet teveel naden in zitten. Moderne en kwalitatief hoogstaande badkamermeubelen zijn aan de voor en zijkant omgefoilied. Zo kan er geen vocht in de panelen binnendringen. Het ene softclose systeem is het andere niet. Vraag daarom met welk softclose systeem uw badkamermeubel is uitgerust. “Grass” en “Blum” zijn merken die hoog aangeprezen worden. Dit zijn niet de enige goede merken maar wel de meest voorkomende in de Nederlandse markt. Ook bij Megadump vindt u uitsluitend deze merken terug.

Kant en klare badmeubelen versus bouwpakket

Wanneer u een badmeubel gaat kopen let er dan op of het een bouwpakket is of kant en klaar. Niets is meer frustrerend dan een bouwpakket met extra gaten doordat er is mis geboord. Of een meubel dat bijna af is maar weer uit elkaar moet omdat net dat ene plankje verkeerd zit. Deze bouwpakketten zijn meestal te koop bij winkels waar alleen de prijs en zoveel mogelijk aantallen verkopen belangrijk is. Zo niet bij Megadump. Bij ons vindt u alleen kwalitatief hoogstaande meubelen die al helemaal voor gemonteerd zijn. Zo voorkomen wij een hoop stress bij onze klanten.

Hang uw meubel op de juiste plek

Hoe goed uw meubel ook is, vocht is vijand nummer 1. Hang badkamermeubelen daarom nooit te dicht bij de douchegelegenheid. Al is het alleen maar omdat u zuinig bent op uw nieuwe badkamerkasten. Voorkomen is immers beter dan genezen.

spiegelkast-80-met-tl-verlichting-stopcontact-en-schakelaar-in-5-kleuren
spiegelkast-80-met-tl-verlichting-stopcontact-en-schakelaar-in-5-kleuren

Kies de juiste spiegel of spiegelkast

Bij bijna alle badkamermeubelen zit standaard al een spiegel. Maar neemt u genoegen met een kale spiegel of geniet u liever van een beetje extra luxe zoals een spiegelkast? Hier in kunt u al uw spulletjes kunt opbergen. Altijd handig, een stopcontact en een lichtschakelaar om de spiegelverlichting mee in te schakelen. Zo kunt u op een veilige manier uw scheerapparaat opladen in een stopcontact die achter de spiegel zit.

Berg al uw handdoeken op in een kolomkast

Kolomkasten zijn reuze handig voor al uw handdoeken en andere spulletjes die u uit het zicht wilt hebben. Uw badkamer ziet er keurig en opgeruimd uit. Bij elke serie is wel een bijpassende kolomkast te verkrijgen. Let op: kolomkasten zijn er linksdraaiend (scharnieren aan de linker kant) en rechtsdraaiend (scharnieren aan de rechterkant). Ga daarom na aan welke kant van het badmeubel u de kolomkast gaat ophangen.