moetz badkamermeubelen
Moetz badkamermeubel in de showroom van Megadump Nunspeet

Moetz badkamermeubelen

Moetz badkamermeubelen hebben royaal bewezen dat zij behoren tot het topsegment van kwalitatief hoogstaande producten. Al sinds het ontstaan van Megadump zijn wij zeer gecharmeerd van de kwaliteit en het gevoel van dit merk. Er zijn maar weinig merken die zoveel aandacht besteden aan een product om deze zo perfect afgwerkt aan u te leveren.

Alleen het beste materiaal is goed genoeg

Door gebruik te maken van alleen de beste materialen maakt Moetz de mooiste en beste badkamermeubelen waar u tientallen jaren van kunt genieten.

Moetz afwerking van badkamermeubel

Oog voor detail

De liefhebber van kwaliteit ziet in elk deel van de badmeubelen nét even dat verschil met de concurrentie. Neem bijvoorbeeld de afwerking van de lades. Deze zijn voorzien van een onverwoestbaar Grass geleidesysteem die zo mooi en soepel rolt dat het gewoon een fijn gevoel geeft om de lades even een keer extra open en dicht te doen. De binnenkant van deze lades zijn ook nog eens afgewerkt in een mooie exclusieve antraciet kleur. De fronten zijn zo strak afgewerkt dat het onmogelijk is dat water zijn weg kan vinden door de folie. Waardoor uitzetting van het hout onmogelijk is. In de deuren van de kolomkasten en spiegelkasten zijn scharnieren verwerkt van topmerk Blum. Een veel gebruikt product in topsegment keukenkasten en badkamermeubelen.

Diverse badmeubel series met elk hun eigen stijl

Moetz levert een divers programma van de mooiste series badkamermeubelen met elk hun eigen stijl. Van bijna alle series is een exemplaar opgehangen in de showroom van Megadump Nunspeet. Zo kunt u zelf kiezen welke serie het beste bij u past. Verkrijgbare series zijn op dit moment: Boozt, Sunset, Breeze, Pjoer, Nekst, Nixx, Smoez, Double Toutz, Toutzlezz en er zullen nog meer series volgen. Elke badkamerkast in vervolgens te bestellen in alle beschikbare kleuren zoals u die ziet op onderstaande foto.

Moetz badkamermeubelen leverbare kleuren

Badmeubelen in vele kleuren

Moetz rust zijn badmeubelen uit met speciaal geselecteerde kleuren die ervoor zorgen dat de meubelen nog meer tot leven komen. Van strakke kleuren zoals mat antraciet, wit of grijs tot de mooiste en natuurlijke houtkleuren. U zegt het maar, Alles is mogelijk!

Snelle levering

Voor het naar wens afleveren van een Moetz Badkamermeubel staat gemiddeld zo’n 1 tot 2 weken. En dan te bedenken dat ieder meubel speciaal op de wens van de klant wordt gemaakt en afgesteld.

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen behalve verlichting. Op verlichting heeft u 1 jaar garantie.

Deze en nog veel meer prachtige badkamermeubelen van Moetz zijn te bewonderen in onze showroom te Nunspeet.