Resultaat 1–21 van de 30 resultaten wordt getoond

Aanbieding!
per m² 27,50
per m² 27,50

Badkamertegels

Steenstrips Grijs 34×50

per m² 27,50
per m² 27,50
per m² 27,50

Steenstrips kopen

Steenstrips zijn de perfecte wandbekleding voor wie iets bijzonders wil. Ze zijn te gebruiken in elke ruimte en passen in elk landelijk of modern interieur. Ze staan mooi in de woonkamer achter een schouw of in de keuken achter het fornuis en de keramische steen strips maken zelfs van de badkamer een prachtig plaatje. Steenstrips kopen doet u natuurlijk bij Megadump!

Steenstrips natuursteenSteen strips natuursteen

Natuursteenstrips zijn een natuurproduct en worden gehouwen uit steen. Ze worden anders dan de keramische stenen niet gebakken. Deze natuur steen strippen zijn prachtig en hebben hun voordelen maar ook hun nadelen. Zo zijn steenstrips van natuursteen poreus en gevoeliger voor vocht en vuil dan keramiek. Door het poreuze oppervlak hecht vuil zich gemakkelijker en kan vocht eerder doordringen in de stenen.

Onderhoud steenstripsNatuursteenstrips impregneren

Het onderhoud van natuursteenstrips is een makkelijk klusje. Door de toplaag te impregneren met een speciaal impregneermiddel voor natuursteen voorkomt u dat water en vuil in de toplaag kan dringen. Wij hebben alle benodigde onderhoudsproducten op voorraad.

Keramische steenstrips

Wilt u strips van steen gebruiken in een vochtige of natte ruimte, gebruik dan steen strips van keramiek. Keramische steen strips hebben een gesloten toplaag zijn niet gevoelig voor vocht en vuiligheid.

Onderhoud steenstrips keramiek

Hoewel keramiek het minimale van u vergt qua onderhoud is het wel mogelijk om de toplaag te behandelen zodat ze gemakkelijker te reinigen zijn. Met porcellanato impregneer sluit u de toplaag en krijgt vuil geen kans zich te hechten.

Meer informatie

Kom voor meer informatie over wat u het beste kunt kiezen naar onze winkels. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Ook voor de juiste onderhoudsproducten kunt u een beroep doen op onze deskundigheid.

error: Attentie: Deze content is beveiligd.