Betonlook tegels badkamer

Bij Megadump heeft u ruime keuze uit betonlook tegels voor op de vloer en wanden van uw badkamer. Kies zwarte betonlook tegels voor een badkamer met een strakke uitstraling of ga voor een warme look met beige betonlook tegels. . Bij Megadump is alles is mogelijk voor een scherpe prijs.

  • Keuze uit tientallen soorten betonlook tegels voor uw badkamer
  • Bestel betonlook tegels vanaf € 25,- per m2
  • We leveren uw bestelling binnen 2 dagen bij u thuis
  • Grote showroom met een ruime voorraad badkamertegels

Betonlook tegels badkamer kopen

Assortiment inladen

Voordelen keramische betonlook tegels voor in uw badkamer

Onze betonlook badkamertegels zijn gemaakt van keramiek. Deze tegels zijn eenvoudig schoon te maken. Zowel stofzuigen als dweilen is mogelijk. Daarnaast is de kans op scheuren veel kleiner dan bij woonbeton. Een ander groot voordeel van keramische betonlook tegels is dat het goed samengaat met vloerverwarming.

Betonlook tegels: grijs en saai? Helemaal niet! Bij Megadump vindt u betonlook tegels in verschillende kleuren en afmetingen. Ons assortiment betonlook tegels bevat naast grijze tegels niet alleen zwarte tegels met een chique uitstraling, maar ook tegels in lichtere, warme kleuren zoals beige, taupe en crème. Kom langs in onze showroom en bekijk de tegels in het echt.

Duurzame tegels

Megadump levert tegels van topkwaliteit die ook nog eens zeer duurzaam zijn. Ze zijn gemakkelijk en goed te onderhouden en gaan lang mee. De betonlook tegels zijn ontzettend sterk en niet alleen geschikt voor de badkamer. Betonlook tegels kunt u in iedere ruimte in huis gebruiken. De vuurvaste tegels zijn ook uitstekend geschikt om te gebruiken voor uw keukenvloer.

Contact en showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in het centraal gelegen Nunspeet. Bekijk hieronder ons adres en de openingstijden en kom langs wanneer het u schikt. Heeft u een vraag over onze betonlook tegels? Bel of mail ons gerust. We zijn bereikbaar via 0341 701 155 en info@megadumpnunspeet.nl.

Megadump Nunspeet
Edisonweg 14
8071 RC Nunspeet

0341 701 155
info@megadumpnunspeet.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten