geberit Geberit is sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier voor alle sanitaire behoeften. Of het nou gaat om een toilet of een complete badkamer, Geberit levert sanitair van hoge kwaliteit waar u jaren mee vooruit kunt. Geberit is een Europees gevestigde marktleider die weet wat kwaliteit en service inhouden. Vele consumenten in Europa maken dan ook al gebruik van de producten.

Duurzaamheid

Geberit heeft niet alleen kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan maar ook duurzaamheid en design. Door hun geavanceerde systemen wordt er bijgedragen aan de vermindering van de impact op het milieu. Dit heeft er mee te maken dat zij hun producten constant blijven verbeteren. Voor de consument betekent dat zuinige producten die het gebruik van water en energie zo veel mogelijk beperken. Een goede basis voor een duurzaam verbruik.

Bedrijfshistorie Geberit

Al meer dan 140 jaar maken vele particuliere consumenten als ook het bedrijfsleven gebruik van Geberit. Het begon allemaal in 1874 toen Caspar Melchior Albert Gebert (1850-1909) uit St. Gallenkappel een loodgietersbedrijf opende in de oude binnenstad van Rapperswil. De basis voor het toekomstige succes werd gelegd in 1905 toen het zoon Albert Emil Gebert lukte om het eerste met lood beklede en met loden armaturen uitgeruste houten spoelreservoir met de merknaam “Phoenix” in productie te nemen. In 1909 verlieten de eerste wc-spoel reservoirs de fabriek en in 1912 werd een patent aangevraagd voor de houten stortbak “Phoenix”. Vanaf dat moment bleeft Geberit groeien en konden ze al snel betrouwbare spoelreservoirs leveren in heel Zwitserland en aangrenzende regio’s.

Geberit is een snel groeiend bedrijf waar in de loop van jaren veel landen zich bij hebben aangesloten, denk hierbij aan landen als België, Duitsland, Oostenrijk maar ook landen als Spanje en India. Geberit heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Zwitserland. In meer dan 40 landen staan 12.000 medewerkers dadelijk klaar om kwaliteit af te leveren op het gebied van sanitaire voorzieningen. Dat Geberit een snel groeiend bedrijf is hebben ze in 1999 nog eens extra duidelijk kunnen maken. In dat jaar deed Geberit zijn intrede op de beurs; met groot succes. Niet voor niets dat nu meer en meer bedrijven en consumenten gebruik maken van de professionele uitrustingen van Geberit. Met al hun medewerkers en experts verbeteren ze hun systemen keer op keer. Daardoor is Geberit een wereldleider op het gebied van sanitaire voorzieningen.

Prestigieuze projecten

Geberit Geberit heeft naam gemaakt, dat is wel duidelijk. Vele bedrijven maken al gebruik van de sanitaire producten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan voetbalstadions, winkelcentra, het hoofdstadion van de Olympische Spelen 2012 in Londen, of het China paviljoen dat voor de Expo 2010 in Shanghai werd gebouwd. Dit zijn enkele van de vele grote projecten waar Geberit voor werkt.

De producten van Geberit

De producten voor consumenten die Geberit produceert, zijn onder andere toiletten, wastafels, douches en baden, allemaal van hoge kwaliteit en een design waar de badkamer of toilet een frisse look van krijgt. Buiten een frisse look zorgt Geberit er ook voor dat de badkamers en toiletten veilig zijn, waar de consument duurzaam gebruik kan maken van uw sanitaire voorzieningen. Voor elk probleem is er een oplossing: dat is waar Geberit voor staat. Eveneens als het gaat om de aansluiting van uw stroom of water aansluitingen.  De experts van Geberit gaan altijd op zoek naar de beste en meest ideale oplossingen. Dit houdt in dat zij installatiesystemen hebben waar u ook in de toekomst optimaal gebruik van kunt maken.